Våre produkter:
Her kan du lese litt om de forskjellige produktene vi har tilgjengelig.
For å bestille trykker du på varen.
Kjøttdeig
14% fett, uten salt og vann.
Pakket i 500g. pakker.
Pakket i 500g. pakker.
Indrefilet
Absolutt den møreste delen av dyret. Den sitter på innsiden og helt bakerst på oksekammen. Egner seg like godt til hel steking som til biff i skiver.
Ytrefilet
Sitter som navnet sier på yttersiden av ryggraden. Fileten er jevnt tykk hele veien, og er godt egnet både til hel steking i ovn, på grill eller skåret i biffer.
Entrecôte
Kronjuvelen på forparten, og også det eneste av de fem møre stykkene som sitter på forparten. Mørt og saftig storfekjøtt med masse smak passer til alle store markeringer. Skikkelig festmat!
Mørbrad
Går også under navnet “rump steak”. Det sitter midt mellom låret og ryggen, og er det møreste biffkjøttet på låret, der ytre- og indrefileten ender. Mørt, magert og finfibret – og egner seg svært godt til både biff og andre retter.
Høyrygg
Sitter helt foran på ryggen til storfe, og er både saftig og smakfull. Kjøttet regnes som grytekjøtt fordi det inneholder mye bindevev som trenger lang tilberedningstid for å bli mørt.
Flatbiff
Et magert storfekjøtt som er godt egnet til oksesteik, roastbiff og gryteretter. Mørnet flatbiff kan også brukes som “hverdags biff”.
Surret oksestek
En klassiker som vekker gode minner for mange, og som aldri vil gå av moten. En mør og saftig oksestek passer til alle livets store anledninger -og til søndagsmiddagen.
Bankekjøtt
Er en stor og fin muskel fra låret med mye rent kjøtt. Kjøttet er magert og helt benfritt.
Egner seg godt til gryteretter og supper som trenger lang koketid.
Egner seg godt til gryteretter og supper som trenger lang koketid.
Tri-tip
Tri-tip, cuvette eller California steak, som den også kalles, ligger på utsiden av låret ved rundsteiken. Mørt og godt kjøtt. Kan stekes i ovn, på panne eller legges på grillen.
Iron filet
Sitter på yttersiden av bogbladet. Et mørt og smakfullt stykke som bør serveres medium stekt. Kjøttet bør stekes ved litt svakere varme og over noe lengre tid enn ved tradisjonell biffsteking.
Lårtunge
Kalles også bankekjøtt, og sitter helt bak på dyret, på ytterlåret. En stor muskel hvor kjøttet har en del bindevev, men det har mye rent kjøtt. Trenger lang koketid. Brukes derfor stort sett som produksjonskjøtt til pålegg, deiger og farser.
Brisket
Er den fremre kjøttdelen av oksebrystet. Brisket trenger lang tilberedningstid, da blir kjøttet svært saftig og mørt.
Culotte
Er forlengelsen av bankekjøttet og ligger over mørbraden bak på dyret. Den er forholdsvis mør. Culotte egner seg som grytekjøtt eller en liten stek.
Flanke steik
Kalles også “Dragebiffen”. Den er godt marmorert, og sitter mellom ytrefileten og ryggbeinet. Et veldig smakfullt og saftig kjøttstykke, som kan minne litt om entrecôte. Flanke steik er en god hverdagsbiff fordi den har noe mer bindevev enn de ordinære biffene.
Nyretapp (Slakterbiff)
Som navnet sier er det dette stykket slakteren vanligvis holder for seg selv, da det er et av de beste stykkene. Kjøttet har grov struktur, og noe tyggemotstand. Det har masse smak og bør stekes til rare/medium-rare. Det er også godt å bruke kjøttet i gryter.
Short ribs
Oversatt fra engelsk – Kortribbe
Det er et stykke oksekjøtt tatt fra bryst, eller ribbeområdene til kjøttfe. De består av en kort del av ribbebeinet og det omkringliggende kjøttet, som varierer i tykkelse
Det er et stykke oksekjøtt tatt fra bryst, eller ribbeområdene til kjøttfe. De består av en kort del av ribbebeinet og det omkringliggende kjøttet, som varierer i tykkelse
Svin indrefilet
Indrefilet av svin.
Norsk gris oppvokst i nordnorsk natur.
Norsk gris oppvokst i nordnorsk natur.
3.pk Gårdsburger
Kjøttet består opprinnelig av rent, grovkvernet storfekjøtt, salt og pepper.
3.pk Gårdsburger m/ost
Kjøttet består opprinnelig av rent, grovkvernet storfekjøtt, cheddarost, salt og pepper.
3.pk Gårdsburger m/løk
Kjøttet består av rent, grovkvernet storfekjøtt, løk, salt og pepper.
3.pk Gårdsburger m/hvitløk
Kjøttet består av rent, grovkvernet storfekjøtt, løk, salt og hvitløkspepper.
3.pk Grillburger
Kjøttet består av rent, grovkvernet storfekjøtt, salt, grillkrydder og gastromat.
3.pk Grillburger m/ost
Kjøttet består av rent, grovkvernet storfekjøtt, cheddarost, salt, grillkrydder og gastromat.
Roastbiff
Nydelig roastbiff laget av stofekjøtt.
Pastrami
Nydelig pålegg laget av storfekjøtt.
Hedda’s barnepålegg
Mildt krydret kjøttpålegg med ost
Krydret kjøttpålegg
Krydret kjøttpålegg av storfekjøtt